nieuwe logo zonder achtergrond

Hoveniersbedrijf

Groeiend Groen is een vakkundig hoveniersbedrijf gevestigd te Kilder, die met ruim 25 jaar ervaring en een team van diverse specialisten uit het vakgebied graag voor u klaar staat. Als hoveniersbedrijf kunnen wij u voorzien van aanleg, onderhoud, ontwerp en advies van uw tuin.

Aanleg

Met veel plezier verzorgen wij de aanleg van uw particuliere of bedrijfstuin. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van borders, gazons, beplantingsplannen, bestratingen, waterpartijen, schuttingen en overkappingen.

Onderhoud

Heeft u een prachtige tuin en wilt u hier ongestoord van kunnen blijven genieten? Wij voorzien u graag van tuinonderhoud. Dit kan variëren van snoeien tot maaien, onderhoud van borders en het verwijderen van beplanting. Het gewenste onderhoud kan eenmalig of herhaaldelijk worden uitgevoerd.

Advies en ontwerp

Bent u niet meer tevreden over uw tuin en is deze wel toe aan een opknapbeurt? Wij geven u graag advies bij het opknappen van uw tuin en stemmen het af naar uw wensen. Heeft u een groter tuinidee en wilt u uw droomtuin verwezenlijken? Dan voorzien wij u graag van een doordacht ontwerp met ondersteunende beelden.

Wij staan graag voor u klaar!