Kerstbomenstandaard

Kerstbomenstandaard

Nieuw in ons assortiment kerstbomenstandaards van EasyFix. De oplossing voor een kaarsrechtte kerstboom

Wilt u ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard uw beste oplossing. De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboort zodat u de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er op dient te plaatsen. Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi. De kerstboomstandaard is verkrijgbaar in de kleuren donkerrood, donkergroen en antraciet. 

Het reservoir dat in de standaard rond de stam van de kerstboom zit kunt u vullen met 2,5 liter water waardoor de kerstboom zijn stevigheid krijgt en de kerstboom wordt daarmee ook gelijk van water voorzien waardoor hij nog langer mooi blijft en zijn naalden behoud. 

Wilt u zien hoe de EasyFix werkt bekijk dan het filmpje op YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=Br8ry11mox8 of http://www.youtube.com/watch?v=m9IFZIsNgIY

Tevens kunnen alle klanten die al in het bezit zijn van een EasyFix kerstboomstandaard bij ons uw kerstboom laten voorboren. 

Meer in deze categorie: « Fruitbomen Decembertijd »

Laatst aangepast op vrijdag, 15 november 2013 20:19