Nieuws

Nieuws

Nieuws

vrijdag, 03 februari 2017

Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de tuinbeurs Doetinchem

Tuinbeurs2017

 

woensdag, 22 oktober 2014

Het is weer zover. Aankomende vrijdag 24 oktober start de verkoop van de beuken weer. 

Iedere donderdag hebben wij levering van de beuken. U kunt ook van tevoren uw beuken bij ons bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat ze vrijdags voor klaar staan om opgehaald te worden. 

Bestellen kunt op via de mail: info@groeiendgroen.nl of bel uw bestelling door op 0314-683251

vrijdag, 08 augustus 2014

Sinds juli zijn wij gestart met de aanleg van een belevingstuin bij Fatima Zorg in Nieuw-Wehl. 

Op de facebook pagina is dit project te volgen aan de hand van de gemaakte foto's. 

 

woensdag, 16 april 2014

Sinds kort is Groeiend Groen ook te zien op facebook. Wilt u snel op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Groeiend Groen, neem een kijkje op onze pagina. www.facebook.com/groeiendgroen

 

vrijdag, 29 november 2013

Het is bijna december en dat betekend tijd voor kerstbomen.

In ons tuincentrum vindt u een ruime keus van kerstbomen. Van nordman tot conica. Voor iedereen is er wel een boom te vinden.

Niet alleen voor kerstbomen en kerstboomstandaards kunt u bij ons terecht maar ook voor kersdecoratie. Bent u op zoek naar een mooie kerststuk voor op tafal of een mooie krans aan de deur neem dan een kijkje in de kerstkraam. Ook voor materialen voor eht zelf maken van kerststukken kunt u terecht in de kerstkraam. 

Maar wij zijn onze vaste planten collectie niet vergeten. Ook deze producten kunt u nog steeds bij ons verkrijgen. Er zijn nog volop beuken en bomen verkrijgbaar bij ons. 

vrijdag, 15 november 2013

Nieuw in ons assortiment kerstbomenstandaards van EasyFix. De oplossing voor een kaarsrechtte kerstboom

Wilt u ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard uw beste oplossing. De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboort zodat u de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er op dient te plaatsen. Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi. De kerstboomstandaard is verkrijgbaar in de kleuren donkerrood, donkergroen en antraciet. 

Het reservoir dat in de standaard rond de stam van de kerstboom zit kunt u vullen met 2,5 liter water waardoor de kerstboom zijn stevigheid krijgt en de kerstboom wordt daarmee ook gelijk van water voorzien waardoor hij nog langer mooi blijft en zijn naalden behoud. 

Wilt u zien hoe de EasyFix werkt bekijk dan het filmpje op YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=Br8ry11mox8 of http://www.youtube.com/watch?v=m9IFZIsNgIY

Tevens kunnen alle klanten die al in het bezit zijn van een EasyFix kerstboomstandaard bij ons uw kerstboom laten voorboren. 

maandag, 21 oktober 2013

Fruitbomen

Naast de beuken zijn er ook weer diverse soorten fruitbomen in ons assortiment. Van appel tot peer, van kers tot pruim.

Een aantal soorten in ons assortiment peren ziijn conference of gieser wildeman. Een aantal soorten in ons assortiment appel zijn elstar of notaris. Een aantal soorten in ons assortiment pruimen zijn betuwse kwets of victoria. Een aantal soorten in assortiment kers zijn spekkers en early rivers. 

Wij beschikken over een groot assortiment fruitrassen. Van hoogstam tot laagstam in verschillende maten. Kom gerust bij ons langs of neem contact op voor de mogelijkheden. 

U kunt uw bestelling of vraag stellen per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0314-683251. 

donderdag, 29 augustus 2013

Bent u toe aan een nieuw gazon? Of hebt u in uw ontwerp een mooi strak gazon ingetekend?

Groeiend Groen is de grootste afnemer van graszoden in de Achterhoek en daardoor kunnen wij u graszoden van goede kwaliteit aanbieden tegen een normale prijs. Wij leveren aan zowel hoveniersbedrijven als particulieren. Ook kunnen wij de graszoden voor u leggen. De graszoden die wij leveren is een zode met een speelgazon mengsel. Deze hebben een mooie sierwaarde en kunnen tegen een stootje.

De graszoden worden op vrijdag op bestelling bij ons aangeleverd. Deze liggen dan voor u klaar om door u opgehaald te worden of door ons bezorgd te worden.
De bestelling van graszoden dient donderdag voor 12:00 bij ons binnen te zijn. Dan kunnen wij uw bestelling op tijd in orde maken.

Tevens hebben wij graszaad in ons assortiment. Daarnaast kunnen wij ook de juiste bemesting leveren voor het leggen van graszoden of het strooien van graszaad.

vrijdag, 15 maart 2013

Ons team van medewerkers voert alle onderhoudswerkzaamheden met professioneel gereedschap uit.