Groenteplanten

Groenteplanten

Vanaf april t/m september hebben wij een ruim assortiment groenteplanten. Zoals diverse soorten sla en kool. Diverse soorten tomaten, komkommers, courgette en paprika. Vanaf half augustus hebben wij dan ook de winterboerenkool, -prei en –bloemkool in het assortiment.

Naast de groenteplanten hebben wij dan ook een ruim assortiment kruiden voor in de keuken of voor de verse muntthee.

Mocht u een bepaalde groente of kruiden zoeken die niet op voorraad zijn. Dan bestellen wij deze graag voor u, mocht dat mogelijk zijn.

Hieronder vind u de moestuin tuinkalender. Hier vind u alles wat u weten moeten over zaaien, planten en oogsten van uw eigen groenten. Deze is ook af te halen bij de kassa van Groeiend Groen op de Doetinchemseweg 8 in Kilder.

 

moestuinkalender Page 1moestuinkalender Page 2moestuinkalender Page 3

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten