Kerstbomen

Kerstbomen

¨Kerstbomen voor in de woonkamer of voor op een groot plein. Hiervoor moet u bij Groeiend Groen zijn¨.

U kunt zowel zakelijk als particulier bij ons terecht voor kerstbomen.

Begin december heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment kerstbomen. Zowel in pot met kluit of gezaagd of voorgeboord voor de kerstboomstandaard EasyFix.

Nieuw in ons assortiment kerstbomenstandaards van EasyFix. De standaard voor kerstbomen tot 3 meter en de kerstboom staat altijd recht. Verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, donkerrood en antraciet. De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord zodat u de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er op dient te plaatsen. Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir, van 2,5 liter, behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooil 

Speciaal voor grote pleinen of bedrijven, hebben wij bomen van 6 á 7 meter of zelfs groter. Deze kunt u op bestelling bij ons afhalen, maar ook bezorgen is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons assortiment bestaat uit:

- Picea abies Fijne spar
- Picea omorika Servische spar
- Picea pungens Glauca Blauwspar
- Abies nordmanniana Nordmanspar
- Abies koreana Zilverspar
- Abies fraseri Fraserspar

kerstbomen

 

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten