Graszoden

Graszoden

Eenmaal gekozen, uiteindelijk altijd de beste.

Bent u toe aan een nieuw gazon? Of hebt u in uw ontwerp een mooi strak gazon ingetekend?

Groeiend Groen is de grootste afnemer van graszoden in de Achterhoek en daardoor kunnen wij u graszoden van goede kwaliteit aanbieden tegen een normale prijs. Wij leveren aan zowel hoveniersbedrijven als particulieren. Ook kunnen wij de graszoden voor u leggen.


De graszoden die wij leveren is een zode met een speelgazon mengsel. Deze hebben een mooie sierwaarde en kunnen tegen een stootje. 

De graszoden worden vanaf heden op woensdag en vrijdag, op bestelling bij ons aangeleverd. Deze liggen dan voor u klaar om door u opgehaald te worden of door ons bezorgd te worden. De bestellingen van graszoden dienen dinsdag of donderdag voor 12:00 bij ons binnen te zijn. Dan kunnen wij uw bestelling op tijd in orde maken.

Tevens hebben wij graszaad in ons assortiment. Daarnaast kunnen wij ook de juiste bemesting leveren voor het leggen van graszoden of het strooien van graszaad.

Wilt u meer informatie? Of wilt u bestellen? 
Neemt u gerust contact met ons op.

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten