Bos en haagplantsoen

Bos en haagplantsoen

Voor aanleg van groenstroken of als aankleding van het straatbeeld

Bos- en haagplantsoen is inheemse beplanting die terug te vinden is in de Nederlandse natuur.

Deze wordt veelal gebruikt in singels en vogelbosjes, maar ook als natuurlijke afscheiding van grotere percelen. De beplanting wordt meestal gemengd aangeplant om een gevarieerd eindbeeld te creëren

U kunt voor verschillende soorten bos- en haagplantsoen bij ons terecht. Ook kunnen wij u adviseren in de hoeveelheden die u nodig heeft, over het soort dat bij u past en over het onderhoud ervan.

Een kleine selectie van ons bos- en haagplantsoen:

- Amelanchier lamarckii Krentenboompje
- Corylus avellana Hazelaar
- Crataegus monogyna Eenstijlige Meidoorn
- Quercus robur Zomereik
- Viburnum opulus Gelderse roos

 

 

 

 

 

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten