Plantencentrum

Plantencentrum

Ons bedrijf vindt u aan de Doetinchemseweg 8 in Kilder. Sinds 1995 worden er bomen, heesters en coniferen verkocht.

Het tuinplantencentrum beschikt over een breed assortiment tuinplanten waar u een geschikte keuze uit kunt maken. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld of uitgebreid met meer soorten, variëteiten en oplossingen. Wilt u op de hoogte blijven van wat er op de kwekerij gebeurt, lees dan ons Nieuws. 

 

kwekerij
 
Professionele groenverbruikers en particulieren kunnen het hele jaar rond terecht in het plantencentrum voor een zeer breed assortiment planten voor de buitenruimte. Een deskundig en enthousiast team van medewerkers staat u graag te woord voor verkoop en advies.

Wilt u meer informatie, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten