Bemesting en potgrond

Bemesting en potgrond

De aanleg van een tuin vereist een goede basis.

Om ervoor te zorgen dat beplanting goed aanslaat in uw tuin, kunt u gebruik maken van verschillende soorten bemesting of bodemverbeteraars.
Omdat niet iedere plant hetzelfde is, hebben wij een aantal verschillende bodemverbeteraars in het assortiment.

Zo kunt u bij ons terecht voor tuinturf, bemeste tuinaarde en meststoffen van uitstekende kwaliteit. Ook bieden wij potgrond aan.

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten