Vaste planten

Vaste planten

Vaste planten leven langer dan twee jaar

Vaste planten zijn niet houtige gewassen die meestal in de winter afsterven.

Vaste planten worden vaak gecombineerd met heester en worden in de rand van borders aangeplant. Ze kenmerken zich door een lange bloei en verschillende bloeiperiodes.

In het algemeen wordt deze beplantingsgroep in grote hoeveelheden toegepast. Dit om een rustgevend resultaat te creëren. Door een grote diversiteit te gebruiken, krijgt u een lang bloeiende border.

20160729_121442

Ons vaste plantenbed bevat meer dan 300 soorten en/of variëteiten aan vaste planten. 

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten