Hovenier

Hovenier

Hoveniersbedrijf Groeiend Groen uit Kilder is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin of bedrijfsterrein. Ervaring en deskundigheid geven bij ons de doorslag en wij bieden u de beste service en creativiteit om van uw tuin een lusthof te maken en te houden.

Particulier en zakelijk

Wij zijn werkzaam in de particuliere en zakelijke markt. Bij ons vindt u het juiste tuinontwerp dat bij uw woning of bedrijf past. U bepaalt zelf uw stijl, sfeer, kleuren, materiaalsoorten en uitvoering.

Informeer geheel gratis en vrijblijvend naar de mogelijkheden en wensen van uw tuin. Kom eens langs bij Hoveniersbedrijf Groeiend Groen in Kilder. De koffie staat altijd voor u klaar!

Jaren lang een begrip

Groeiend Groen is gestart in 1995 en actief in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Hier hebben wij een grote kring aan tevreden vaste klanten opgebouwd.

Wij beschikken over een plantencentrum en een hoveniersbedrijf waar professionele groenverbruikers en particulieren het hele jaar terecht kunnen voor een zeer breed assortiment buitenplanten en een eerlijk en vakkundig advies.

Ons personeel werkt met grote passie en heeft veel kennis voor en over al het groen en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn in het bezit van de kennis en materialen om uw ideeën voor uw tuin van begin tot eind te realiseren. Mooie gedegen ontwerpen, plantadviezen, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud en bouwkundige elementen. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Laatste projecten